Zamieszczone przez sebu
pozdr.

PS dołączam się do pozdrowień dla dzielnych chłopaków z Człuchowa ja grzałem aż 65 na tej 50 zdjęcie w lipcu
(ale w pamieci pozozstanie 

mnie bardziej denerwują zawodnicy którzy na 19 zaczynają rozmowy jak tam było na imieninach u cioci gieni. Starajmy sie na chamstwo i buractwo odpowiadac kulturą , a przede wszystkim pomagajmy sobie na drodze a nie walczmy ze sobą a wszystkim bedzie się lepiej jeżdziło Octan ..( napisał A nie denerwuje Was jak w eterze słyszycie pytanie czy jest czysta ścieżka w danym kierunku, pada odpowiedz że czysta, mija 30 sekund i inny mobil zadaje to samo pytanie, pada odpowiedz i znowu po 30 sekundach ..........itd itd ) Jest to czesto spowodowane teorią że krótka antena może tyle co długa sam założyłem ostatnio tajfuna wczesniej sirio ml 145 różnica ogromna ktoś mający zasieg 5-8 km poza miastem musi pytać co chwila o scieżke bo te 5 km przelatuje w 5 min Wszyscy w około słyszą odpowiedzi tylko nie on i wtedy z regóły słychać odpowiedz że od 5 min mówią ci że czysto no ale to odpowiadają ci którzy mają zasieg 20 km i wiecej

Komentarz